Vendimet e qeverisë/ Ndarja e banesave të tërmetit. Borxhi për OSHEE dhe Eurobondi

27/10/2021 15:15

Zëvendës kryeministri Arban Ahmetaj u kërkoi bashkive të nisin përgatitjet për shortin publik në ndarjen e banesave të reja rindërtuar pas tërmetit.

Minisstria Belinda Ballaku dha detaje për miratimin e garancisë sovrane të cilën e quajti mburojë për mos rritje çmimi të energjisë elektrike për familjarët dhe biznesin e vogël.

Ndërsa ministria e Financave dhe Ekonomisë Delina Ibrahimaj foli për Eurobondin.

Top Channel