“Squid Game”, u shndërrua në pak javë në serialin më të shikuar ndonjëherë në Netflix.

Përdorues të platformës nga gjithë botë ndoqën me kërshëri të gjitha episodet e tij dhe disa janë fiksuar aq shumë sa vendosën të imitojnë disa prej lojërave që aktorët luajnë në serialin korean.

Shikuesit e vëmendshëm madje dalluan dhe disa gabime në veprimet e aktorëve dhe objekteve që shfaqen në moment të caktuara:

FOTO GALERI
1/14
1. Numrat e konkurrentëve u ngatërruan

Top Channel