Të dënuarit e natës së djeshme në big brother kanë “thyer” mërzitjen në ambientin e izolimit dhe kanë dalë në oborr duke ia marrë këngës…

Ishte Sabiani i cili tërhoqi dhe banorët e tjerë “bashkëvuajtes” për t’ia marrë këngës e për të kaluar disa momente ndryshe.

Top Channel