Një zarf i mbërritur disa ditë më parë i detyroi banorëve të përgatisnin menjëherë valixhet e tyre.

Kjo gjë erdhi si pasojë e shkeljeve flagrante të rregullave të vendosura nga “Vëllai i Madh”.

Spektakli i sotëm hapi një televotim, gjatë të cilës publiku duhet të votonte banorin të cilën dëshironte ta dërgonte në Shtëpinë e Dënimit.

Si rezultat, Monika, Arditi, Sabiani, Semi dhe Graniti do të duhet të jetojnë disa orë përtej luksit dhe komoditetit.

Top Channel