Të dëbuar në dhomën e izolimit,e cila është e mobiluar sipas stilit të para viteve 90′,biseda ka cuar Monikën dhe Arditin në ato vite!

Ajo i tregon Arditit se ka qarë kur Enver Hoxha ndërroi jetë! I pyetur nga Arditi nëse qanin vërtetë apo jo, Monika u shpreh se të gjithë që kanë qarë atëherë e kanë bërë vërtetë!

“Ai e kishte ngritur kultin e vetë, unë recitoja poezi në shkollë për të”, u shpreh Monika.

Biseda vijoi më tej, ku Monika u shpreh se një popull i tërë nuk mund të bënte lojë me këto punë. “Vetëm babai im nuk qau”, përfundoi ajo.

Top Channel