Elton Ilirjani kundër tradhtive dhe orgjive: Meshkujt gay nuk janë lodra seksi!

27/10/2021 07:58

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani me postimet e fundit në Instagram ka goditur fenomenin e orgjive seksuale duke marrë shkas nga një ofertë e një çifti shqiptar me banim në Spanjë, ku vajza e re i ka kërkuar që të këtë marrëdhënie seksuale me partnerin e vet në prani të saj pasi ai e dëshiron Eltonin.

Vajza nuk nguron t’i reklamojë partnerin e vet duke i thënë Eltonit se ai është masiv dhe se Eltoni nuk duhet ta humbiste si shans! Biznesmeni me këtë rast me anë të postimeve të veta ka dënuar këtë sjellje dhe ka deklaruar se meshkujt gay nuk janë lodra seksi për të përmbushur fantazitë përverse seksuale të çifteve jo gay dhe ka mbajtur qëndrimin se është kategorikish kundër orgjive dhe tradhtive bashkëshortore!

Madje ai përmend se është i martuar dhe se dashuron burrin e vet amerikan!

FOTO GALERI
1/7

Top Channel