Kledi dhe Donaldi kanë shprehur se besojnë në ekzistencën e UFO-ve.

“Mendoj që edhe mund të ketë, s’besoj që jemi vetëm ne”, tha Kledi.

“Qënie si ne janë krijuar në univers pse mos ta marr parasysh që janë krijuar dhe të tjera”, tha Donaldi.

Beniada jo vetëm pranon që ato ekzistojnë por është e mendimit se planetet dhe gjallesat e universit studiohen intensivisht nga ekspertë të fushës.

Si shembull ajo mori zonën e njohur si ”Zona 51”, e cila është bërë pjesë e shumë teorive konspirative se në të studiohen në fshehtësi të plotë fenomenet  dhe gjallesat jashtëtokësore.

Kjo temë duket se ngjalli shumë interes për banorët teksa ata diskutuan gjatë dhe shkëmbyen mendimet e tyre me njëri-tjetrin.

 

Top Channel