Lojtarët duhet të jenë të kujdesshëm për të rrespektuar të gjitha rregullat e ‘’Vëllait të Madh’’.

 

Kjo që nuk ka rezultuar të ndodhë teksa shumica prej banorëve kanë fikur qëllimisht mikrofonin dhe kanë pëshpëritur në privatësi me njëri-tjetrin.

Produksioni ka vendosur ti dënojë ata, duke paralajmëruar disa ditë më parë së të 13 banorët duhet të bëjnë valixhet gati.

Gjatë spektaklit të sotëm, kurioziteti se çdo të ndodhë me banorët rebelë u shua.

‘’Big Brother’’ vendosi që të gjithë banorët të kalojnë automatikisht në televotim, gjatë të cilës publiku duhet të zgjedhë konkurentët që sipas tyre meritojnë të shkojnë në Shtëpinë e Dënimit.

 

Top Channel