Mbrëmja e djeshme është mbyllur me një debat të ashpër mes Semit dhe Fifit.

Fifi ka mbajtur pranë vetes për më shumë se dy ditësh një shkop druri, në simbol të faktit se do dënonte banorët nëse ata do të gabonin apo silleshin keq.

Kjo gjë agravoi në një konflikt mes tyre, e cila u finalizua me rëndim të gjëndjes shëndetësore të Semit.

Pak orë më pas, Fifi ndjeu t’i kërkonte falje asaj, gjë që u pasua pa asnjë reagim nga Semi.

‘’Unë nuk jam mirë që nga pardje, mora vesh që edhe ti kishte pasur probleme. Meqë u prek shëndeti në këtë mes, unë e ndjej detyrimin të të kërkoj falje. Jam shumë e shqetësuar për ty’’,- tha Fifi.

 

Top Channel