Mëngjesi i sotëm ka nisur më komente në lidhje me debatin e mbrëmshëm mes Fifit dhe Semit.

Banorët kanë supozuar se shkak i gjithë konfliktit nuk ishte shkopi i drurit, por refuzimi i Granitit për t’i përgatitur Semit sallatën e frutave.

Të dy debatet ndodhën në afërsi kohore dhe kjo shtoi dyshimin e banorëve se të dy ngjarjet mund të kenë lidhje me njëra-tjetrën.

‘’Ajo u hakmorr që Graniti nuk i dha sallatën e frutave, nuk kishte lidhje fare me shkopin’’,- tha Monika teksa po bisedonte me Sabianin dhe Arjolën.

Ajo shtoi se veprimi i Semit për t’i kërkuar frutat Granitit ishte i gabuar: Kur e di që Fifi ka një pëlqim për të, nuk duhet të provokosh dhe të hysh në mes. Nuk ka rëndësi se ata të dy kanë vendosur të qëndrojnë vetëm shok.

 

Top Channel