Debati mes Palomës dhe Sheilës agravoi në tone të ashpra dhe ofendime të rënda ndaj njëra-tjetrës.


“Hajde betohu për kokën e ndonjërit”, – i tha Sheila Palomës duke u bazuar në faktin se gazetarja betohet gjithnjë në emër të vajzës së saj.
Këtë ironi Paloma nuk e ka pritur mirë teksa ka reaguar e revoltuar ndaj Sheilës duke e kërcënuat këtë të fundit që të mos përmendë më kurrë pjestarët e familjes së saj.
“Është hera e parë dhe e fundit që më përmend vajzën. Guxo ta përmendësh edhe njëherë dhe do ta shikosh. Merru me mua si individ, me vajzën time nuk ke punë”,- tha Paloma.
Pas këtij konflikti të rëndë, Paloma duket se nuk ka mundur më dhe është drejtuar e përlotur në dhomën e gjumit.

Top Channel