Në metropolin amerikan New York kanë nisur përgatitjet për festën e Halloween-it.

Shtëpia Whitestone në New York, e cila është ndriçuar dhe dekoruar para Halloween-it, po tërheq shumë vëmendje.

Shtëpia pret vizitorët e saj me kostume fantazmash, përbindësha dhe personazhe nga filmat e frikshëm.

Top Channel