Pas provës së rakisë, ‘’Vëllai i Madh’’ do t’i  sfidojë banorët edhe me një lojë tjetër.

Ata fillimisht u ndanë në çifte sipas një shorti të rastësishëm.

Ata do duhet të jetojnë të veshur me një bluzë të vetme dhe të kryejnë të gjithë veprimet e përditshme të pandarë.

I vetmi rast përjashtues është larja në pishinë, fjetja, larja në dush dhe përdorimi i tualetit.

Deri të premten banorët duhet të kenë durim për të jetuar nën këto kushte deri ditën e premte.

 

Top Channel