Fëmijëria është një nga fazat më të bukura në jetën e një personi.

Sjellja që një person fiton apo reflekton gjatë fëmijërisë është ndoshta edhe shënjuese për gjithë jetën e një tij.

Ka qënë Sheila dhe Semi që kanë folur pikërisht për kujtimet që i lidhin me atë periudhë.

Semi ka treguar se ka qenë një fëmijë aspak social, pasi nuk dëshironte shoqërinë e askujt tjetër përveç mamasë, babait dhe xhaxhait të saj.

“Kam qënë shumë e llastuar, por përveç prindërive nuk duroja askënd. Nëse vinin miq në shtëpi miq unë vetëm ulërisja‘,- shtoi Semi.

Ajo shtoi se me rritjen filloi të bëhej më e afrueshme me njerëzit por vitet e fundit duket se veset e fëmijërisë i janë rikthyer.

Sheila tregoi nga ana tjetër se ka qënë shumë e dashur dhe e llastuar gjithashtu.

Top Channel