Tanimë konkurentët janë ambjentuar me kushtet e reja të jetesës.

Spektaklin e mbrëmjes së sotme ata do duhet të zgjedhin dy emra dhe arsye për të dërguar në nominim disa prej banorëve të shtëpisë.

Zgjedhja ishte shumë e vështirë për shkak se konkurentët kanë krijuar miqësi shumë të mirë me njëri-tjetrin.

Gjithesesi rregullat e lojës janë të tilla dhe banorët që automatikisht rrezikojnë eleminimin javën e ardhshme janë:
Paloma dhe Semi Jaupaj.

Lideri i shtëpisë i zgjedhur me shumicë votash nga banorët, Iliri, kishte një rol vendimtar në proçeduren e nominimeve të kësaj jave. Atij ju dha mundësia për të nominuar edhe dy konkurentë të tjerë që do t’i bashkohen listës.

Iliri vendosi që këto emra të jenë Kledi dhe Arditi.

Top Channel