Spektali i kësaj të marte mbrëma ka nisur me debate, sqarime dhe komente lidhur me zhvillime të rëndësishme të ndodhura gjatë kësaj jave mes banorëve. 

 

Marrëdhënia mes Beniadës dhe Arditit është komentuar tepër nga konkurentët, të cilët e kanë akuzuar këngëtarin se nuk ka asnjë pëlqim për modelen, por po e shfrytëzon gjithë këtë situatë për efekt të lojës.

Duket se banorët janë unanimisht të këtij mendimi të cilët përgjatë gjithë javës nuk kanë hezituar ta komentojnë edhe veçmas me njëri-tjetrin.

”Nuk ka asgjë mes tyre. Po e përdor për lojë”,- thanë njëzëri banorët edhe gjatë spektaklit të mbrëmjes së sotme.

Top Channel