Tek banorët kanë nisur tashmë “ethet” e nominimeve dhe eleminimeve teksa gjatë spektaklit të së premtes u largua banori i parë, Elhaidi.

Mes konkurrentëve kanë nisur edhe diskutimet lidhur me këtë çështje. Kështu, Arditi dhe Sabiani kanë folur me njëri-tetrin për nominimet dhe eleminimet e javës.

Të gjendur në tualet, ku po bëheshin gati për të fjetur gjumë, ata pëshpëritën diçka mes tyre me zë të ulët. Mirëpo, diskutimi u ndërpre shpejt, sapo Monika hyri në dhomë.

Kur panë Monikën dy djemtë ndaluan bisedën dhe nuk folën më.

Top Channel