Graniti ditën e sotme ka shprehur se nuk ndihej mirë nga ana shëndetësore, duke thënë se ndihej i dehidratuat dhe i pafuqishëm për të vijuar normalisht ditën.

Dhe përveç Fifit, që i ka qëndruar pranë në çdo moment, për gjendjen e tij janë shqetësuar edhe banorët e tjerë. Teksa kanë folur për ish-futbollistin, ata kanë menduar edhe që të vizitohet nga një mjek.

“T’i sjellim një doktor ose t’i bëjnë një serum. Po kaloi 24 orë në këtë gjendje, duhet t’i sjellin një doktor.”-tha Monika.

Ndërkohë, Fifi tha se Graniti është vizituar nga një mjek i cili ka thënë se nuk ka nevojë për serum.

 

Top Channel