Debati mes Ilirit dhe Semit si shkak i faktit se kjo e fundit në batutë e sipër i ka ngritur atij ”gishtat e mesit”.

Sipas Semit kjo ishte e gjitha një shaka, por nga ana e Ilirit ky ishte një gjest ofendues.

Ai e quajti Semin të paedukatë dhe e pralajmëroi atë se nuk do ta harronte këtë gjest.

Debati ka agravuar edhe gjatë spektaklit, dhe si rezultat Semi  është përlotur.

‘’Ndihem keq që jam kaq e keqkuptuar, kaq e keqkuptuar për  çdo fjalë dhe shaka që paskam nxjerrë nga goja’’,- tha Semi.

 

Top Channel