Banorët kanë mbi 10 ditë të izoluar dhe pa asnjë kontakt me familjarët, miqtë dhe gjithë njerëzit e dashur.

Malli për ta, dhe dyshimi nëse po i përballojnë siç duhet nevojat e përditshmërisë sa vjen dhe shtohet.

Mëngjesin e sotëm, Iliri i rrëfeu Sabianit se ndihet në faj përballë bashkëshortes së tij pasi i duhet të përballojë të gjithë përgjegjësinë familjare.

Ndihem në faj! Ajo po punon, po kujdeset për vajzën ndërkoh unë rri gjithë ditën”,– tha ai.

Nga ana tjetër Sabiani e ngushëlloi duke i thënë se gjithçka po shkon mirë dhe se ata me siguri janë krenarë për eksperiencën në të cilën janë përfshirë.

Top Channel