Donaldi njihet në publik për humorin që bën së bashku me vëllain e tij Romeo Veshaj.

Por pak kush e dinë se profesioni i tij i vërtetë lidhet me artin dhe pikturën.
Këtë talent të tij, ai ka zgjedhur ta demostrojë duke i krijuar një portret mikeshës së tij më të ngushtë, Semit.
Duke e krijuar me mjete rrethanore, Donaldi arriti që të riprodhojë portretin e saj të gdhehur në një copë dërrase.
Theksojmë se dyshja ka pasur një raport shoqëror edhe përpara fillimit të kësaj eksperience, por afrimiteti i shfaqur pas fillimit të këtij edicioni ka nxitur edhe shumë hapësira për diskutim dhe komente.

Top Channel