Përveçse flenë të kapur përdore, tanimë duket se rutinë e mbrëmjes për Fifin dhe Granitin janë edhe masazhet që ata i bëjnë njëri-tjetrit.

Mbrëmjen e së premtes, pas një spektakli me debate dhe diskutime, ishte Fifi ajo që mori si “shpërblim” një masazh nga Graniti.

Nga ana tjetër, nata e djeshme i ishte dedikuar Granitit, teksa Fifi i ”dhuroi” atij gjithashtu një masazh relaksues.

Top Channel