Prova e kaluar javore konsistonte në qëndisjen e një fjongoje rozë që banorët meshkuj duhet të realizonin.

Kjo provë u konsiderua nga “Vëllai i Madh” si e kaluar më vetëm 30% të totalit.

Deri në spektaklin e ardhshëm janë vajzat ato që e kanë nën përgjegjësi shumën e buxhetit nëpërmjet një loje komplet mashkullore.

Vajzat do të duhet të bënin raki rrushi, pa asnjë ndihmë nga banorët meshkuj.

Sfida për to sapo ka nisur dhe urojmë t’ja dalin me sukses.

Vajzat duket se e kanë marrë me shumë sportivitet pasi, duke shtypur rrushin, kanë dhuruar edhe një performancë shumë të bukur për banorët me të cilët ata ndajnë shtëpinë.

 

 

Top Channel