I gjithë publiku është kurioz të shohë se çfarë do të ndodhë me marrëdhënien mes Fifit dhe Granitit, dyshes së pandarë që nga dita e parë e këtij edicioni.

Gjatë spektaklit të së premtës mbrëma, banorët dhanë mendimet e tyre për marrëdhëninën e tyre dhe kjo gjë shkaktoi shumë replika mes tyre.

Pas kësaj mbrëmje me kaq emocione dhe tension, Fifi mer si ‘’shpërblin’’ një masazh nga Graniti, të cilin këngëtarja duhet ta ketë shijuar tepër.

Top Channel