Spektakli i së premtes mbrëma ishte i mbushur me diskutime, përballe, debate dhe eleminime.

I eleminuari i parë i shtëpisë  së Big Brother Vip’’ ishte Elhaid Cufi.

Kjo puntatë u shfrytëzua nga banorët edhe për të sqaruar konflikte dhe debate të lindura përgjatë ditëve të kaluara.

Pas emocioneve dhe etheve të garës, ‘’Vëllai i Madh’’ vendosi të ‘’ledhatojë’’ pak konkurentët me një darkë me ushqime tradicionale dhe një kompozimin që i bën ata të ndihen si në ishujt e Amazonës.

 

Top Channel