Disa ditë më parë Paloma rrëfeu për Monikën dhe publikun se i është dashur që me bashkëshortin të kalojë një luftë të vështirë.

Ajo pranoi se ai ka qenë i alkoolizuar dhe se ka vuajtur dhunën dhe agresivitetin e ushtruar nga ai.

Spektaklin e sotëm ajo u përball me bashkëshortin e saj i cili i kërkoi të mos flasë më për atë përiudhë që tashmë ka kaluar.

Pas kësaj, surprizë posaçërisht për të ‘’Vëllai i Madh’’ e bashkoi atë me personin më të shtrenjtë, vajzën e saj.

Takimi u shoqërua më shumë përqafime dhe lot përmallimi.

 

Top Channel