Kjo e premte përkoi me eleminim e parë në këtë edicion të ‘’Big Brother Vip’’.

Në nominim ishte Sheila, Arditi, Elhaidi, Sabiani dhe Beniada të cilët përgjatë gjithë javës u votuan nga publiku nëse meritonin apo jo të qëndronin brenda shtëpisë.

Publiku vendosi që konkurenti i parë që do të linte shtëpinë e ‘’Big Brother” të ishte Elhaid Cufi.

Top Channel