Banorët të cilët kishin thyer rregullat e vendosura nga ‘’Vëllai i Madh’’ u detyruan të qëndrojnë më shumë se 48 orë në njërën pjesë të pavarur të shtëpisë shumë larg luksit me të cilët ata ishin mësuar.

Mbrëmjen e djeshme, Paloma, Fifi, Arditi dhe Iliri iu bashkuan pjesës tjetër të banorëve duke rinisur kështu normalitetin.

Pas dy netësh gjatë të cilave flinin larg njëri-tjetrit, Graniti kishte përgatitur një surprizë shumë të këndshme për Fifin.

Sapo u rikthye në dhomën e saj të gjumit ajo e gjeti krevatin e saj të mbuluar me petale dhe me disa qiri.

Pas këtij gjesti romantik ata janë përqafuar me njëri-tjetrin teksa Graniti i këndon: Nuk do zgjohem, po s’më puthe ti…

Top Channel