Kirurgët estetikë tregojnë se çfarë ndodhi me fytyrën e Tom Cruise

14/10/2021 03:46

Aktori Tom Cruise ka shqetësuar fansat duke u shfaqur në një lojë në San Francisko.

Përdoruesit e Twitter komentuan se fytyra e tij ishte e fryrë dhe pyesnin veten se çfarë ndodhi me aktorin. Ekspertët tani kanë folur për pamjen e tij.

Kirurgia kozmetike Nyla Raya, pacientët e së cilës janë kryesisht yje të famshëm, thotë se Tom ka shkuar shumë larg me trajtimet estetike. “Tom duket se ka mbidozuar me injeksione dhe mbushës kundër rrudhave, gjë që në fakt ka ndikuar negativisht në pamjen e tij. Pa marrë në konsideratë strukturën e fytyrës së pacientit, rezultati i procedurës mund të jetë një paraqitje e shtrembëruar dhe e panatyrshme e fytyrës,” tha ajo për Daily Mail.

Kirurgu Ross Perry thotë se ndryshimi i Tomit duket të jetë rezultat i një kombinimi të mbipeshës dhe vizitave të shpeshta në trajtimet estetike.

“Tom në fotot e tij të fundit duket dukshëm ndryshe, sipas mendimit tim, është për shkak të kileve të tepërta dhe mbushësit të tepërt. Faqet e tij duken të tendosura, por të fryra. Ai në fakt duket se sytë e tij janë shumë më të vegjël dhe ai duket si një ketër. Mund të shihet gjithashtu se ai injektoi botoks në ballin e tij, pasi fytyra e tij është e lëmuar dhe, duke pasur parasysh moshën e tij, unë do të thosha se përndryshe do të prisnim më shumë shenja të plakjes në formën e linjave dhe rrudhave,” tha Perry.

Top Channel