Mbrëmja erdhi dhe banorët janë ndarë në dy ambjente të pavarura të shtëpisë pasi disa po vuajnë “dënimin” nga “Vëllai i Madh” për shkak të rregullave të thyera.

Iliri, Fifi, Arditi dhe Paloma kanë komentuar për të disatën herë sjelljen e Donaldit në shtëpi, teksa u ndalën të diskutojnë edhe për marrëdhënien e tij me Semin.

Unë mendoj se Semi është penalizuar nga Donaldi“, – tha Arditi ndërsa Paloma i jep këtë përgjigje: Pa diskutim, Semi është koncentruar tek Donaldi dhe është mbyllur në atë strofkullën e vet.

Top Channel