Banorët kanë zgjedhur njëri pas tjetrit një emër dhe një arsye që sipas tyre mund të meritonte denjësisht titullin e leaderit të shtëpisë.

Moderatorja Arbana Osmani paralajmëroi se roli i tij do të jetë mjaft i rëndësishëm Brenda asaj shtëpie.

Me shumicë votash, ky pozicion i është besuar balerinit  Ilir Shaqiri.

 

Top Channel