Mbasiten e sotme Sheila ka ndarë me Elhadin mbase një nga eksperiencat më të frikshme të jetës së saj.

Ajo tregoi se para disa vitesh, teksa kishin udhëtuar drejt Thethit, gjatë një ekspeditë në njërin prej pyjeve aty pranë, nuk arritën dot të orientoheshin ashtu siç ata prisnin.

Këngëtarja tregon se ata u endën të dëshpëruar në pyll pa arritur të gjenin dot rrugën e kthimit.

’Nga interesi vazhduam të shëtisnim derisa nuk gjenim dot më rrugën për tu kthyer. Telefonat nuk kishin valë dhe pas disa orësh mundëm të gjenim rrugën’’,- tha Sheila.

 

Top Channel