Këtë javë VIP-at në shtëpitë e Big Brother VIP kanë ndarë historitë e tyre kur kanë tradhtuar, dhe kur janë tradhtuar.

Historitë më prekëse ishin ato të IliriT, që kishte tradhtuar gruan me një balerinë për tre vite dhe më pas ishte rikthyer pasi kishte kuptuar dhe kërkuar falje për çfarë kishte bërë.

Ndërsa Arjola Demiri tregoi se ajo është tradhtuar nga ish-bashkëshorti, dhe se ndihej në faj për këtë.

Historitë e tyre i komentuan edhe opinionistët në studio.

Arbër Hajdari: Nuk jemi mësuar që burrat të pranojnë tradhtitë dhe që kanë reflektuar më pas, më pëlqen që Iliri e tha këtë gjë, është tabu kjo gjë , që ai e ka pranuar këtë gjë.

Pastaj tek Arjola, e ka marrë sikur është gabimi tek ajo, por kjo nuk do të thotë se gabimi është te gratë, nuk mund të gjykojmë veten për gabimet e të tjerëve.

Balina Bodinaku: Kjo me Ilirin dhe Arjolën kishte gjëra që të bënin shumë të reflektoje, edhe forma se si u fol nga të dy, se loja ishte për t’i afruar por pashë nota jo sinqeriteti. Ilir rrëfeu tradhtinë, por më pas kur Arjola i tregon historinë e saj , i thotë po pse mund të tradhtohet një femër si ty.

Arbër Hajdari: Mua mu duk i sinqertë, se ajo gjë do guxim ta thuash në publik.

Balina Bodinaku: Tani iliri thotë se e vlerëson gruan se e mbajti larg këtë gjë vajzës, kurse tani e bën publike, tani Iliri nuk e di a është shkëputur nga realiteti apo ka marrë koston e lojës.

Top Channel