Siç tashmë dihet, ‘’Vëllai i Madh’’ i vendos shpesh herë konkurentët përballë sfidave dhe provave të ndryshme.

Këtë javë, buxheti i tyre javor do të përfitohet nga një provë mjaft interesante.

Në kuadër të fushatës sensibilizuese kundër kancerit të gjirit, banorët e shtëpisë duhet të qëndisin një fjongo rozë e cila simbolizon pikërisht këtë kauzë.

Mbetet për tu parë së sa do t’ja dalin konkurentët të sigurojnë të ardhurat maksimale për nevojat e tyre.

 

 

 

Top Channel