Përgjatë realizimit të sfidës javore Elhanid Cufi pranoi përballë Monikës se kishte tradhtuar ish-partneren e tij.

 

Prova javore e vuri Elhaidin përpara përgjegjësisë për të deklaruar nëse e kishin tradhëtuar apo kishte tradhëtuar, teksa ai zgjodhi opsionin e dytë të kësaj pyetje.

Ishte një lidhje që ishte drejt përfundimit dhe unë vendosa të njoh një person tjetër“,- tha ai.

Pas kësaj përgjigjeje Monika nuk hezitoi të tregonte habi pasi mesa duket nuk e priste që Elhaidi të kishte kryer një veprim të tillë.

Konkurentët përgjatë kësaj jave janë ndarë në çifte dhe do duhet t’i përgjigjen njëri-tjetrit për pyetje të përgatitura nga ‘’Vëllai i Madh’’ dhe të tërhequra rastësisht nga konkurentët.

 

Top Channel