Prova javore ka nisur edhe këtë të dielë dhe dyshja që sapo ju nënshtrua ishte Sabiani dhe Beniada.

Ata gjithashtu duhet të përzgjedhin rastësisht disa pyetje për njëri-tjetrin për të përmbushur sfidën e vendosur nga ‘’Vëllai i Madh”.

Sabianit ju përcaktua të tregonte mbi ‘’dështimin më të madh të jetës së tij’’ dhe përgjigjën zgjodhi që ta bazonte në aspektin professional.

Sabiani tregoi se pas suksesit që arriti me albumin e tij të parë muzikorë, ai zgjodhi të realizonte shumë shpejt një album të dytë me po të njëjtën pritshmëri.

‘’U tundova nga aspekti ekonomik dhe për të përfituar guxova të nxjerr në treg një album të dytë… ato këngë unë i kam fshirë nga çdo vend i mundshëm’’,- tha ai.

Top Channel