Prova javore ka nisur edhe këtë të diel dhe dyshja e parë që e realizon janë Iliri dhe Arjola.

Ata gjithashtu duhet të përzgjedhin rastësisht disa pyetje për njëri-tjetrin për të përmbushur sfidën e vendosur nga ‘’Vëllai i Madh”.

Pyetjen e parë ishte për Arjolën e cila do duhej të fliste për kriteret e mashkullit të saj ideal.

Ajo përzgjodhi si kriterin më të rëndësishëm për të sinqeritetin, çiltërsinë dhe karakterin e fortë.

Gjatë bisedës ajo shtoi se në jetën e saj nuk mendon se ka njohur mashkullin që mund t’i plotësojë këto kritere.

‘’Dua një mashkull që mos të më mos më dojë vetëm seksualisht por edhe shpirtërisht’’, u shpreh ajo.

Iliri nga ana tjetër reagoi duke thënë se Arjolën e shikon me një mburojë të hekurt që nuk i lejon djemtë të depërtojnë përtej saj.

’Mendoj se meshkujt kanë frikë prej meje dhe këtë e kuptoj çdo ditë e më shumë’’, shtoi ajo.

Top Channel