Prova e dytë javore ka nisur për banorët e ‘’BBV’’ teksa ata janë ndarë në çifte dhe duhet tju përgjigjen pyetjeve të përzgjedhura rastësisht.

Dyshja e rradhës që i nënshtrohet provës është Sheila dhe Kledi.

’Cila është humbja më e madhe njerëzore jotja’’,- e pyeti Kledi Sheilën.

Kjo pyetje e përloti këngëtaren teksa tregonte për humbjen e njerëzve të saj më të dashur si gjyshi i saj, gjyshja dhe halla.

‘’Hallën e doja shumë, prekem sepse vdiq e vetme. E kam dëgjuar vetëm nga celulari’’,- tha Sheila mes lotësh.

Top Channel