Kledi ka biseduar me Ilirin dhe Arjolën për familjen e tij.

Ai ka treguar se ka një motër dhe një vëlla të adoptuar, më të vegjël se ai.

Kledi gjithashtu thotë se ka dhe një vëlla tjetër në Austri. Në moshën 12 vjeçare mamaja e tij ka vdekur, por Kledi është adoptuar nga një grua në Austri.

Ai tregon se fatmirësisht babai i tij është në jetë dhe jeton prej kohësh në Austri.

Top Channel