Iliri, i cili ka qenë gjithmonë i gatshëm të flasi për jetën e tij si emigrant jashtë Shqipërisë, këtë herë ka treguar mënyrën si ai jetonte jashtë.

Ai tregon se ka pasur një rrogë minimale, e cila i mjaftonte vetëm për të blerë vezë, djathë dhe bukë.

“Jetoja në një garzoniere nga ana Maqedonase dhe merrja shumë pak lekë”, ka treguar ai. Më pas ai arriti t’ja dilte te bënte një karrierë mjaft të arrirë në fushën e kërcimit duke u bërë i njohur në Itali dhe jo vetëm.

Top Channel