Banorët kanë folur me njëri tjetrin se si familjarët e tyre e kanë pritur lajmin se do të ishin pjesë e Big Brother.

Arjola tregon se familja e saj e pritën shume mirë këtë lajm, ama nga mamaja kishte një amanet të fundit para se të futej në shtëpi.

“Te lutem mamit mos bej seks në shtëpi” ka thënë Arjola duke qeshur me zë të ulur banorëve të tjerë.

Banorët e tjerë qeshën dhe e ngacmuan Arjolën se sa do ja dal ta mbajë këtë amanet që i ka lënë mamaja para se te futej në shtëpinë e Big Brother.

Top Channel