Ndërkohë që lista e ushqimeve ishte bërë, Fifi ishte shumë e pakënaqur pasi banorët nuk e kishin pyetur për ushqimet që i nevojiten.

Ajo u thotë se pa mish nuk jeton dot dhe duhet të vendoset me patjetër në listë dhe se gjithmonë duhet të pyeten banorët për listën. Beniada i thotë se po kapet për budalliqe, ndërsa Fifi i thotë: “për gjumin dhe bukën ju ha”.

Ardit Çuni, i cili po merrej me listën i del në mbrojtje Beniadës duke i thënë Fifit që s’mund ta presin derisa t’i dali gjumi asaj.

Top Channel