Kryefjala në shtëpi sot ka qenë ushqimi dhe disa banorë ishin të pakënaqur me mënyrën e menaxhimit të listës së ushqimeve.

Fifi, e cila më herët debatoi me banorët për ushqimet, gjatë drekës nuk ulet në tavolinë me ata me arsyen se është alergjike ndaj mishit të pulës.

Meqenëse ajo nuk ishte pyetur, vendos të gatuaj vetëm për vete.

Paloma e pyet nëse ka ndonjë inat me të, ndërsa Fifi i thotë që dhe ajo duhet të pyetet për ushqimet si gjithë të tjerët. Paloma me shaka i drejtohet se ne vazhdim duket se do plasi sherr.

Sa të vërteta janë fjalët e Palomës do i zbulojmë në vazhdim.

 

Top Channel