Pritshmëritë dhe realiteti… fotot që do t’ju bëjnë të qeshni me lot

01/10/2021 16:42

Ndonjëherë ndodh të befasohemi për keq…

Realiteti jo gjithmonë i plotëson pritshmëritë tona.
Mund të doni të shkrepi foton perfekte por partneri ‘e djallos fare’, ashtu sikurse mund të ndodhë të porosisni me shumë dëshirë tortën e ditëlindjes dhe t’ju mbërrijë një surprizë qesharake.

Por, sidoqoftë nuk jeni të vetmit. Disa persona kanë shpenzuar një ‘tufë’ pra dhe sërish janë zhgënjyer me produktin që u ka ardhur në shtëpi. Ata kanë ndarë eksperiencën në rrjetet sociale:

FOTO GALERI
1/14
Keku që porosita dhe çfarë më arriti

Top Channel