“Më thuaj një dëshirë”/ Programi reality nis transmetimin sot në ekranin e Top Channel

11/09/2021 12:20

Formati i emocioneve të forta “Më thuaj një dëshirë” rikthehet nga kjo e shtunë në ekranin e Top Channel.

Pas një sezoni të suksesshëm, reality show që kanë focus dëshirat e fëmijëve, vjen sërish nën moderimin e Fjoralba Ponarit, e cila do të udhëtojë në shkollat e gjithë vendit për të mbledhur dëshirat më frymëzuese të fëmijëve shqiptarë.

Nga kjo e shtunë, në orën 18.15, “Më thuaj një dëshirë” premton lot, të qeshura dhe situate të pazakonta prej dëshirave që,më të vegjlit, kanë për njerëzit e tyre të zemrës.

Top Channel