Foto/ Rindizen vatrat e zjarrit në Athinë, ndërhyhet nga toka dhe ajri

05/08/2021 14:30

Në Varibob, të Athinës vatrat e zjarrit janë rindezur sërish. Në këtë moment flakët janë ende larg dhe nuk paraqitet shumë rrezik për banesat në zonë.

Për fikjen e zjarrit janë duke marrë pjesë disa avionë dhe helikopterë, si dhe po ndërhyhet edhe nga toka.

Po ashtu, rrugët në pjesën më të madhe janë bllokuar për të lehtësuar lëvizjen e kamionëve të zjarrfikësve.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel