Rrobat e banjos janë element shumë i rëndësishëm i stilistëve dhe shtëpive të modës.

Nga stampat e mëdha dhe prerjet që theksojnë belin, stilet klasike dhe ato me rripa, të gjitha ndryshojnë në formë dhe pëlhurë, ndërkohë që trendet e reja të rrobave të banjës bashkohen me modelet e vjetra ikonike.

Markat e thjeshta dhe luksoze të modës kanë përqafuar stilin ‘retro’ dhe të gjithë mund të gjejmë veten.

Burimi: WhoWhatWear

FOTO GALERI
1/21
Printimet 'retro'

Top Channel