Udhëtoi tre orë për një takim pasi ishte dy vite beqar, por nuk përfundoi mirë

16/06/2021 16:20

21-vjeçari Craig Moffat vendosi të shkojë për një takim pas dy vitesh që ishte beqar.

Takimi supozohej të ishte në një restorant të shtrenjtë në Aberdeen, që do të thoshte që Craig-ut iu desh të udhëtonte më shumë se tre orë.

Nuk e shqetësoi sepse shpresonte se do ia vlente.

Ai arriti në restorant 20 minuta më herët, dhe ajo nuk u shfaq as pas një pritje të gjatë.

Ai mori shumë mesazhe mbështetjeje në një video në të cilën i përshkroi të gjitha këto.

Top Channel