Kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme të Parlamentit Evropian David McAllister ka uruar kryeministrin Edi Rama për fitoren e zgjedhjeve.

McAllister thotë se e ndjek me shumë vëmendje procesin e zgjerimit dhe beson se ky proces ka një të ardhme dhe të 6 vendet e BP do të bëhen anëtare të BE-së.

Mesazhi i plotë

Z. Rama me lejoni t’ju përgëzoj për fitoren tuaj në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri. Suksese për mandatin e radhës dhe zhvillimet e ardhshme në vend dhe si kryetar i Komisionit të Punëve të Jashtme në Parlamentin Europian, sigurisht që e ndjek me shumë vëmendje procesin e zgjerimit dhe besoj se ky proces ka një të ardhme dhe të 6 vendet e BP do të bëhen anëtare të BE-së.

Top Channel