Në qarkun më të madh të vendit, atë të Tiranës, janë numëruar 888 qendra votimi nga 1243 në total.

Deri më tani kryeson PS me 160,784 vota, pra 48,81 %, pasohet nga PD me 127,563 vota, 38.72% të totalit. Më pas vjen LSI me 19, 593 vota, 5.95% dhe PSD me 9560, 2.90% vota.

PS kryeson me 18 mandate, PD 15, LSI 2 dhe PSD 1.

Top Channel